2011 m. vasario 15 d., antradienis

Santykių patarimai šiuolaikinėms moterims arba kaip sėkmingai sutarti su vyru


Visiškai pop įrašas, pavadinimas ne visiškai atitinka turinį. Jau jaučiu kokios mintys užvirs beskaitant įrašą:) bet mintyse jau ir "Santykių patarimai šiuolaikiniams vyrams" :D


1. Rasti bendrų pomėgių
Krepšinis nėra tavo mėgstamiausias sportas? Gal jam patinka ir futbolas? Tenisas? O gal kerlingas? Visada galima rasti gerų spektaklių, nueiti į parodą, žiūrėti kinus, klausytis muzikos ar užsiimti kita veikla. Visada yra kažkas DAR.
2. Nevenk jo girti, guosti ir drąsinti
Ir vėl - svarbiausia saikas. Tiek pagyrų, tiek drąsinimų turi būti ne per daug. Taip pat, svarbu žinoti, kad kai kuriose situacijose yra jau nusprendęs pats, bet ieško pritarimo. Pritark jam, kai perka ar jau nusipirko naują automobilį, svarsto ką pasirinkti ar pan. Net paprasti žodeliai: "Tu - šauniausias", "Pirmyn - Tau pasiseks" motyvuoja itin galingai.
3. Leisti vyrui pasijusti svarbiam
Tai gali būti komplimentai, darbeliai, kuriais moteris galėtų parodyti vyrui, kad be jo negali (net jei ir gali). Vyrams patinka dėmesys, net jei ir jie patys nesigiria ir nesistengia atkreipti dėmesio. Galima pabandyti pagirti savo vaikiną ar vyrą draugų kompanijoje - jis tikrai liks pamalonintas.
4. Parodyti, kad Tu esi Jo moteris
Vyras prie gretimo staliuko vis žvilgčioja į tave? Nusisuk ir pabučiuok saviškį, bet svarbu, kad taviškis matytų kitų pastangas su tavim flirtuoti. Kuo akivaizdžiau parodysi, jog esi geidžiama ir kitų, bet esi tik jo - tuo vyro ego labiau bus patenkintas. Lengvesni pavyzdžiai - pasidaryk naktinius su jūsų bendra nuotrauka, užsidėk jo nuotrauką savo telefono fone.
5. Leisti vyrui pabūti su jo draugais
Viskas ko nori vyrai, tai sugebėti suderinti savo meilės reikalus su draugais. Žinoma, būna vyrų, kurie atsisako leisti laiką be antrosios pusės, bet viskam turi būti išlaikomas saikingumas.
6. Liesk jį
O taip, prisilietimai ir daug. Net ir viešose vietose, apkabink jį, apkabink jo ranką ir prisiglausk, pliaukštelk per užpakalį. Atsisveikindama pakštelk į žandą ar lūpas.
7. N-18
Lova yra ta vieta, kur gali nugalėti net patį stipriausią vyrą. Nors tai labai daug priklauso nuo vyro, dažniausiai tinkamai pastūmėtas iš net ir drovaus pradedančiojo jis gali tapti tuo, apie kurio kiekvieną kartą lauksi savo lovoj. tinka taisyklės išvardintos prieš tai, bet SUBTILIAI.

Bus pildoma.


Patarimai nėra paremti jokiais moksliniais tyrimais - tiesiog skaitytais straipsniais, matytais pavyzdžiais ir įvairia patirtimi.

3 komentarai:

  1. :D
    6 punktas - pliaukstelk per uzpakali? As girdejau,kad pliaukstelt per uzpakali "gali" tik vyras moteriai arba treneris futbolininkui/krepsininkui...na, bet visaip gi buna :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. oi ne, nors tai gana paplitęs mostas tarp sportininkų, jis turi kur kas geresnę reikšmę kaip tai daro moteris. Tai didelis padrąsinimas ir kartu toks šelmiškas:)

    AtsakytiPanaikinti