2014 m. kovo 12 d., trečiadienis

jis, ji ir daina


Nebuvo justi jokio vėjo, o pro langą galėjai tai net matyti - snaigės lėtai šoko, sukosi ir žaidė viena su kita. Toks ramus ir jaukus žiemos, paties viduržiemio vakaras. Gatvės apšvietimas tą vaizdą stiprino ir rodos, nuogino kartais begėdišką snaigių šokį.

Namai kvepėjo prieskoniais, o labiausiai gvazdikėliais. Jis pirmą kartą bandė virti karštą vyną, pagal internete susirastą receptą. Galbūt receptas netikslus, o galbūt virėjas visko tiksliai neatliko, tačiau, vyno skonis ir temperatūra buvo priimtina abiems ragautojams. Jis saldžiai nuteikė gomurį, o aromato esybė pranoko patį skonį.

- Žinai, kuo daugiau geriu to vyno, tuo jis skanesnis.
- Kurgi ne, jau pats jaučiu, kaip truputį apgirstu. Retai ragauju tą vyną. O vyno virėjas, kaip matai, nelabai koks esu.
- Nėra juk taip blogai.

Jis mokėjo padaryti akimirką tinkama, o ji norėjo, kad akimirka būtų gera. Žvakės degė ir prie langų ir toliau kambaryje. Nors Kalėdos buvo praėjusios, jautėsi Kalėdinė nuotaika, o maža dekoratyvinė eglutė dar nebuvo nupuošta.

- Dar lauki Kalėdų senelio dovanų?
- Žinoma, juk Kalėdas reikia švęsti du kartus: su pasauliu, su rusais! Ir dar trečia kartą - Chanuką su žydais.
- Tai per sezoną nemažai dovanų susirenki?
- Ne, bet nuotaikų taip.

Štai, fone skamba pati gražiausia John Legend daina. Tinkama proga jam pabučiuoti ją. Nors ir laiko dešinėje rankoje vyno puodelį, jis žino, kad jei sudvejos dabar, galbūt, neįdrįs to padaryti. Tokiomis akimirkomis, visas pasitikėjimas savimi dingdavo. Bučinys labai intymus dalykas ir labai svarbus. Čia pat, laikydamas puodelį atokiau - kaire ranka palietė jos skruostą. Ji nusišypsojo.

Nieko nėra stipresnio už šypseną ir tą galią, kuri padaro viską aiškiau nei dieną. Tai tinkama akimirka, labiausiai lauktam dalykui.


'Cause all of me
Loves all of you
Love your curves and all your edges
All your perfect imperfections
Give your all to me
I'll give my all to you
You're my end and my beginning
Even when I lose I'm winning
'Cause I give you all of me
And you give me all of you, oh



)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą