2011 m. birželio 30 d., ketvirtadienis

Mano mintyse aš matau Tave šalia


Jis pasibeldžia. Paskutinį kartą taip jaudinosi, kai dalyvavo meninio skaitymo konkurse. Kas bus jei pradėsiu veblenti? Ji tokia graži. Net atrodo šiek tiek netikra. Bet dabar jis sužinos. Jis galės ją pamatyti, paliesti, apkabinti, pakalbėti. Rankoje laiko penkis Milka šokoladus. Jie patinka visiems, jie patinka jai. Gėlių nepaėmė, nenori pasirodyti per daug romantiškas - juk šiuolaikinės merginos nemėgsta romantikos. Keista, kai vyrai palengva tampa romantikais, moterys to ima ir pradeda nebemėgti.

Ji atidaro duris. Dar geresnė nei jis įsivaizdavo, matė nuotraukose ar svajojo. O kokia graži jos šypsena. Jis negali patikėti... Ji pakviečia užeiti, o jis jai ištiesia šokoladus. Pasako, kad žinojo, jog ji juos mėgsta.

Jie geria arbatą, vakaras,tai kavos nenori nė vienas, nors visada prieš tai tarėsi eiti kavos. Kava gerai ryte, arba dieną, bet ne vakare. Ji miela. Jis šmaikštauja, o ji juokiasi. Panašu į abipusę simpatiją, pamano jis. Jau ne kartą buvo nusivylęs, kai neišėjo susitikti keletą kartų, jam atrodė jog ji tiesiog to nenori. Buvo nusiminęs. Kai jie sugebėdavo susipykti telefonu, jis negalėdavo užmigti, net jei rytą reikėdavo į darbą. Ji pirma mergina, kuri sugebėjo jį sudominti, svajoti, net mintimis klajoti po ateitį, nors jis dar nebuvo jos sutikęs nė kart.

Jis kuklus, bet ryžtingas. Apkabina ją. Laiko ilgiau nei pridera. Pagiria jos kvepalus. Ji parausta ir padėkoja. Ji labai miela. Pokalbiai įvairiomis temomis, tačiau ne apie juos. Jis nenori klausti nieko, bet klausti turbūt nieko ir nereikia. Jis žino, kad nėra vienintelis jos gerbėjas. Kiti, turbūt dar labiau pažengę nei jis. Nors jis, atiduoda visas pastangas, visą laisvą laiką ir daugiau, kad galėtų su ja bendrauti, priversti ją vertis ypatinga ir geidžiama. Jis gerai tą daro. Juk vidinė motyvacija tokia stipri. Ji nieko jam nežadėjo, bet jis tikisi. Tai nėra gerai, bet geriau rizikuoti, negu viską mesti ir ją pamiršti.

Ji nori kažką jam parodyti. Jie abu atsistoja, ji nori nueiti, tačiau jis vikriai apkabina ją, prisipaudžia prie savęs. Pakužda į ausį: kur Tu tiek ilgai buvai? Tada švelniai pabučiuoja į skruostą prie ausies ir lėtai, liesdamas lūpomis skruostą leidžiasi link lūpų. Ji laukia. Jis jaučia kaip jos širdis pradeda plakti vis stipriau ir stipriau. Jis ją pabučiuoja. Ji pabučiuoja jį atgal. Jis stipriau įsisiurbia į jos lūpas. ji staiga atsitraukia ir įkanda jam į lūpą. Ir žaismingai sako: sakiau įkasiu. Jis paima ją ir pusiau gulomis pasodina ant sofos - taip patogiau bučiuotis. Tada nestipriai įkanda jai į petį - atsilygina. Po dar vieno bučinio jis pradeda bučiuoti jai kaklą, krūtinę, vis sugrįždamas pabučiuoti ir į lūpas. Kokios jos lūpos, kokia oda. Jis galėtų tęsti ir tęsti. Palengva pakelia jos maikute ir pradeda liežuviu žaisti su jos pilvuku, su bamba. Jis jaučia kaip jos pilvo raumenys trūkčioja - vadinasi jai patinka. Jis kyla aukštyn. Lėtai bučiuodamas. Grįžta link lūpų ir juos apima aistra. Bučiniai suintensyvėja, darosi ilgesni ir gilesni. Jie atsigula, jis apsižergęs jos vieną koją. Kartu jie pradeda ritmingai judėti. Bučiniai fantastiški, pamano jis.

Staiga pradeda skambėti žadintuvas. Koks žadintuvas? Jis pramerkia akis, ir mato, 07:50 - metas į darbą. O velnias. Tai buvo tik sapnas. Bet koks geras sapnas. Jis žino, kad galbūt niekada jos ir nepamatys. O apie sapną jis jai niekada nesakys, net jei ir sakytų - tai nieko nepakeistų. Ji turi gerbėjų. O jis nori būti vienintelis.




In my head I see you all over me, skaityti čia.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą