2012 m. gruodžio 31 d., pirmadienis

naujieji metai

Ilgai galvoju, ką norėčiau padaryti dviejų metų sandūroje. Juk daugiausiai žmonės kažkam pasiryžta, kažką padaro, kažką pasižada. Aš noriu padaryti tai:

1. Atsiprašyti visų tų, kuriuos įskaudinau ar įžeidžiau.

2. Atleisti visiems pažįstamiems ir nepažįstamiems, kurie man linkėjo ar linki bloga ar tiesiog pridirbo kada nors, sąmoningai ar nesąmoningai. Nelaikau jokio pykčio ir neketinu laikyti. Noriu išmesti visą pyktį iš savęs, o tai yra geriausia proga tam.

3. Palinkėti visiems, kuo geriausių naujųjų metų! Linkiu:

  • Suprasti tikrąsias vertybes. Juk ne pinigais, mašinom ar laikrodžiais matuojame laimę, ne seksu matuojame meilę ir ne išgertu buteliu grindžiame sveikatą.
  • Maitindami ir lepindami savo kūną, nepamirškite, kad smegenims irgi reikia maisto. Pradėkite daugiau skaityti knygų, eiti į teatrą, operą ar susitikimus su tyrėjais, rašytojais ar keliautojais.
  • Niekada nepamirškite tų žmonių, kurie yra arčiausiai - šeima, draugai ir kiti artimieji.
  • Mėgaukitės kiekviena diena. Pažiūrėkite kaip greitai bėga metai ir suprasite, kodėl blogai yra dirbti nemėgstamą darbą, mokytis ne tą ką nori ir daryti ne tai kas TAU patinka.
  • Kuo daugiau šypsokitės! Nes šypsena - raktas į sėkmę.
  • Jei nežinote kur einate - linkiu rasti tinkamiausią kelią, reikiamą pakeleivį ar tinkamą vėją. Su jais, visada pamatysite kur link einate ir pati kelionė nebus tokia sunki.
  • Sakykite tai ką galvojate ir jei yra žmogus, kuriam nepasakėte ATLEISK, MYLIU ar ATLEIDŽIU, būtinai tai padarykite nedelsdami.


Mėgaukitės gyvenimu, jis toks nuostabiai gražus ir bauginančiai trumpas!

Gerų, dar vienų naujųjų metų:)

1 komentaras:

  1. Negaliu patikėti, kad taip tiksliai viską įvardinai - panašius dalykus būčiau surašiusi ir aš.
    Tik pridėčiau dar vieną:
    - Būkite autentiški - pačia plačiausiaja prasme.

    AtsakytiPanaikinti