2010 m. spalio 17 d., sekmadienis

Vyrai - moterys


Dažnai vyrai nori sužinoti ko nori moterys. Moterys juk klastingesnės už vyrus. Dažnai sakoma, kad moterims reikia šilumos, meilės, saugumo. Vyrai gali TAI duoti. Visi dažnai stebisi, kaip koks nors neišvaizdus vyrukas, eina su įspūdinga dama. Gražuolė ir pabaisa? Galbūt, bet jie gali būti labai darnus derinys. Jis duoda jai, ko jai labiausiai reikia.

O kaip moterys pavydi ir apkalba, kai dailūs vaikinai susitikinėja su paprastomis, o dar blogiau "už jas prastesnėmis" merginomis. Gal tai ką dažnai vyrai vertina nėra vien tik papai ir šiknos? Kažkur skaičiau, jog labiausiai vyrams reikia įvertinimo. Už tai ką jie nuolat daro. Gal net už tai kad pakeičia perdegusią elektros lemputę ar pagamina tiesiog skanią kiaušinienę, Juk vyrai VISADA nori būti geriausiais, vyro prigimtis būti nugalėtoju. O kai tau artimas žmogus, nuolat tau kartoja, kad tu esi GERIAUSIAS, tu ESI geriausias. Atrodo tiek nedaug tereikia.

Vyrai yra kur kas primityvesni už moteris. Jie turi mažiau paslapčių, jie rečiau kalba užuominomis ir jie nori būti suprantami tiesiogiai, nes skaitymas tarp eilučių yra ne jiems. Nuo pat mažens vyria žaidžia galios žaidimus, ten kur reikia lenktyniauti, varžytis ir LAIMĖTI.. Vyrai nuolat varžosi ir nenuostabu, kad moteris mokanti įvertinti, turi kur kas daugiau galimybių negu moteris laukianti kad ją įvertins. O vyras jai atsilygins saugumu, šiluma ir supratimu. Žinoma, yra išimčių. O kur jų nėra?

1 komentaras:

  1. matai, šiluma gali būti ir ir prisiglaudimas prie šono, kai miegi ir stiprus apkabinimas kai Tau sunku. Žinoma, ir vyrams to reikia ir labai. Tačiau tiek vyrai, tiek moterys dažnai pridaro klaidų, imdami tą šilumą iš tų, kurie tą šilumą suteiks lengviau...

    O ką tada daro bučinys su "man tavęs reikia", "aš tavęs pasiilgau", "nežinau ką daryčiau be tavęs"? Taip, daug atvejų bučinys yra tiesiog "man patinka bučiuotis", bet bučiniai su kitomis mintimis tikrai neatsilieka.

    AtsakytiPanaikinti