2012 m. gegužės 22 d., antradienis

vyrai: valgyt, miegoti, apkabintam

ko reikia vyrams? girdėta tema? Net neabejoju. Daug rašyta ir skaityta tema. Bet va, jei gyveni įtemptu režimu, daug dirbi - jam visiškai patinka labai paprastų trijų poreikių - maisto, miego ir žmogiškos šilumos:)

- Valgyti: vyrai valgo visur ir nuolatos. Medžiagų apykaita prisitaikiusi atlaikyti daugiau nei moters - taip pat, kaip vyrai gali absorbuoti didesnius alkoholio kiekius, taip ir gali suvirškinti daugiau. Duokit man mėsos! Tikrai girdėtas pasakymas. Manau, jis net iš tų laikų, kai vyrai ir moterys gyveno olose ir mėsa ant stalo reiškė ne tik sėkmingą medžioklę bet ir pakankamą apsirūpinimą ne tik dėl alkio, bet ir išgyvenimą tau ir tavo šeimai.

- Miegoti: esu girdėjęs, Vidmantą Urboną sakant, jog kiekvienas žmogus turi savo paros ciklą ir gali išsiaiškinti, kokio miego laiko jam reikia per parą. Tuo net neabejojau. Bet kai jis pasakė, jog čempionatų metu, jo miego ciklas trukdavo vos dvi valandas, net atsistojau. Tiek jam užtekdavo pailsinti raumenis ir protą, bei pasimasažuoti. Dabar daugybė žmonių sako: reikia miegoti 6 7 8 9 ar 10 valandų. galiu pasakyti, kad jokie moksliniai tyrimai to nustatyti negali, nes esam individai tuo, kad mūsų režimai skirtingi, mityba kitokia ir taip kaip išnaudojame savo energiją dienos metu. Miegokit kiek jums reikia:) o man produktyviai dienai reikia maždaug 7-8 valandų :)

- Miegoti apkabinam. Jei paklaustumėt bet kurio vyro, didžioji dauguma jums tai patvirtintų. Tai sieju ne tik su šilumos, artumo, meilės poreikiu. Aišku, niekas nepranoks mylimosios šalia. Bet jei esi vienišas, tiesiog miegoti ne vienam yra tikra euforija. Žmogus yra socialinė būtybė, tad jam labai svarbu jaustis ne vienišam. Taip ieškome bendraminčių, įsiliejame į kolektyvus, būrelius, lankome šokius ar einame į kiną. Žmogui yra įgimtas bendruomeniškumo jausmas. Žmogui lemta būti ne vienam. Todėl, miegant jausti moters apkabinimą ar pačiam laikyti apglėbus miegančią moterį yra kažkas nepaprasto.

Gerai maitinkitės, miegokite kiek norite ir suraskite žmogų, su kuriuo gera ne tik miegoti, bet su kuriuo gera ir atsibusti.

1 komentaras:

  1. "vyrai valgo visur ir nuolatos" ;D
    iškart asocijacijų milijoną sukėlęs sakinys.

    //
    Ganėtinai apibendrintai čia parašei, bet tiesos tame yra.
    Man tik nepatinka tas terminas "ieškoti"-"surasti" antrąją pusę. Tokie dalykai tiesiog atsitinka.. per duag nieko neplanuojant.. (gal ir neobjektyvus, bet asmeninis fatališkumo šiuo klausimu pasireiškimas).

    AtsakytiPanaikinti